27.12.2023

Na zdjęciu znajduje się: Fasolowa z ziemniakami, Makaron ze szpinakiem i serem żółtym, Bukiet jarzyn gotowany z olejem, Kalafior gotowany, Sos bazyliowy, Kompot owocowy, Jogurt naturalny

OBIAD - DIETA PODSTAWOWA

Fasolowa z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, SEL)
Makaron ze szpinakiem i serem żółtym 350 g (GLU PSZ, MLE)
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g (SEL)
Kalafior gotowany 100 g
Sos bazyliowy 100 ml (GLU PSZ, SEL)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Jogurt naturalny 100 g 1 szt. (MLE)

Na zdjęciu znajduje się: Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa, Chleb mieszany pszenno-żytni, Chleb graham, Masło extra 82%, Paprykarz szczeciński, Ogórek kiszony

KOLACJA - DIETA PODSTAWOWA

Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa z/c 250 ml
Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
Chleb graham 30 g (GLU PSZ)
Masło extra 82% 15 g (MLE)
Paprykarz szczeciński 80 g (RYB, SOJ)
Ogórek kiszony 50 g 

Na zdjęciu znajduje się: Fasolowa z ziemniakami, Makaron ze szpinakiem i serem żółtym, Sos bazyliowy, Sałatka z kapusty czerwonej z olejem, Bukiet jarzyn gotowany z olejem, Kalafior gotowany, Kompot owocowy

OBIAD - DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Fasolowa z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, SEL)
Makaron ze szpinakiem i serem żółtym 350 g (GLU PSZ, MLE)
Sos bazyliowy 100 ml (GLU PSZ, SEL)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem b/c 100 g
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g (SEL)
Kalafior gotowany 100 g
Kompot owocowy b/c 250 ml

Na zdjęciu znajduje się: Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa, Chleb graham, Masło extra 82%, Ryba (miruna) po grecku (bez pieprzu), Ogórek kiszony

KOLACJA - DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa b/c 250 ml
Chleb graham 90 g (GLU PSZ)
Masło extra 82% 10 g (MLE)
Ryba (miruna) po grecku (bez pieprzu) 100 g (RYB, SEL)
Ogórek kiszony 50 g